Govarts Steffan in Sint-Lenaarts (Antwerpen), uw veelzijdige dak- en schoorsteenspecialist

 
 

Dakwerken en dakreiniging: uw dak in perfecte staat

Groeit er mos op uw dak of worden uw dakpannen geteisterd door een vuile, groene laag? Govarts Steffan heeft dé oplossing voor u in huis. Al 4 jaar lang specialiseren we ons in grondige dakreiniging in de regio Antwerpen. We toveren uw vervuilde dak in geen tijd weer om tot een proper pareltje. Hoe? Met een professionele service in:

  • het ontmossen van daken
  • het herspuiten van daken

 

We verwijderen het mos van uw dak volgens de regels van de kunst. En met een doeltreffende nabehandeling, die we op uw dakpannen of dakbedekking spuiten met het juiste materiaal, bent u er zeker van dat uw dak de komende jaren mosvrij blijft.

 

Geniet van een prachtig dak – nét als nieuw! Vraag uw gratis offerte aan voor het ontmossen en herspuiten van uw dak in Antwerpen!

 

 

Schoorsteenvegen: onmisbaar voor uw veiligheid

Als ervaren dakspecialisten geniet u bij ons van een complete service in dakreiniging. Want uw dak moet er niet alleen mooi uitzien. U wilt ook in alle veiligheid genieten van uw verwarming. Daarom bieden we u ook een efficiënte service in schoorsteenvegen aan.

 

Een verontreinigde schoorsteen kan u heel wat kopzorgen opleveren. Bovendien ondermijnt het uw veiligheid. Want schouwbranden zijn nog steeds een reëel gevaar. En CO-vergiftiging wordt veroorzaakt door een ontoereikende rookafvoer.

 

Zorg er dus voor dat u regelmatig uw schouw laat vegen. Door de verontreiniging te verwijderen, geniet u weer van een performante verwarmingsinstallatie én kunt u op twee oren slapen.

 

Schoorsteen laten reinigen in Antwerpen? Bel of mail ons nu!

Kwaliteit en service in schoorsteenrenovatie

Heeft uw schoorsteen schade opgelopen tijdens een fikse zomerstorm of vertoont uw luchtafvoer enkele mankementen? Aarzel dan niet en laat uw schoorsteen onder handen nemen door een specialist. Zo vermijdt u een te beperkte rookafvoer, die uw woning of gezondheid schade kan berokkenen. Bovendien bent u zo zeker dat uw schoorsteen 100% stevig op het dak staat. En dat er geen brokstukken uit de lucht komen vallen.

 

Govarts Steffan zorgt voor een feilloze, hoogstaande schoorsteenrenovatie in Antwerpen. Vanuit onze uitvalsbasis in Sint-Lenaarts voeren we projecten uit in de ruime regio rond de Koekenstad.

 

Hebt u vragen of wilt u meteen een gratis offerte aanvragen? Bel of mail ons nu!